25 Ocak 2020 Cumartesi

Anneme baktığımda altında eteği, sütyensiz bol badisiyle bir seks filminden fırlamış gibi görünüyordu. Pahalı kıyafetlerle ucuz bir orospu gibi görünüyordu. Hepsini paket yaptırdık.
Gece o giysileri giymiş annemle ikimiz barlar sokağına girdiğimizde bakan dönüp bir daha bakıyordu. Annem bana,
- “Nereye gideceğiz şimdi?” diye sordu.
- “Reggy müzik çalınan, zencilerin çokça olduğu bir bara gideceğiz anne…”
Barın kapısından geçtik. İçerisi her zamanki gibi afrikalı kaynıyordu. Yüksek volümlü çalan ve benim pek hoşuma gitmeyen müzik konuşmayı neredeyse imkansız hale getiriyordu. Buna rağmen insanlar yine de sohbet etmeye çalışıyordu.
İçerisi oldukça karanlıktı. Ortalıkta gezinen kırmızı, mavi, sarı ışıklar sürekli yer değiştiriyordu. Annem bara oturup bacak bacak üstüne attı. Bir kaç göz hemen üzerinde toplanmıştı. Bu gece anneme kayacak birini bulmak hiç de zor olmayacak gibi görünüyordu.
Vakit ilerleyip biz içkileri arka arkaya içerken, ortam iyice ısınmış, kalabalıklaşmıştı. Hızlanan müzikle birlikte damarlarında içki dolamaya başlayan annem kalktı. Kalabalığın arasında dans etmeye başladı. Annem sallandıkça birbirine değen göğüsleri hafifçe eğildiğinde meydana çıkıyordu.
Önce çekine çekine ona yaklaşanlar, pervasız tavırları nedeniyle cesaretlenmişlerdi iyice… Bir süre sonra annem iki üç tane zencinin arasında kaldı. Tam istediğimiz gibiydi her şey…
Zencilerden biri anneme iyice sokuldu. İri yapılı ve kaslıydı. Annem ellerini adamın beline doladı. Zenci hemen tepki verdi. Elini annemin kalçasının biraz üstüne attı. Annem kasıklarını adamın bacağına yasladı.
Zenci bundan cesaret alıp kürek gibi elleriyle annemin kalçasını avuçladı. Annem memelerini adamın kaslı göğsüne sürtüyordu. Müziğin ritmi eşliğinde ileri geri hareket ederken resmen sikişiyor gibiydiler.
Zaten az sonra öpüşmeye başladılar. Annem adamın etli, köfte gibi iri dudaklarını emiyor, derin Fransız öpücükleriyle dilini yalıyordu. Adam annemi elinden tutup kuytu bir köşeye götürdü.
Annem zenciyle barın karanlık bir köşesine oturmuştu. Zenci elini annemin bacaklarına attı. Siyah iri elleri annemin süt gibi beyaz baldırlarını yoğuruyordu. Annem ise pantolonunun üzerinden adamın erkeklik organını mıncıklamakla meşguldü.
Zenci etrafına şöyle bir bakındı. Bu underground karanlık ortamda herkes kafayı bulmuş, kimse kimseyle ilgilenmiyordu. Ve elini annemin eteğinin içine attı. Annem zevk içinde kasıldı.
Annem aldığı zevke rağmen beni unutmamıştı. Başını kaldırıp benim onları heyecanla izlediğimi görünce gülümsedi. Benim rahatça görmem için bacaklarını aralayınca eteği iyice sıyrıldı.
Adam annemin külodunu kenara çekiştirmiş üç parmağını birden annemin amına sokup sokup çıkarıyordu. O kalın, kocaman parmaklar adeta bir penis gibi annemi sikiyordu. Arada çıkarıp parmaklarını kokluyor, annemin am kokusunu alıyor, ardından diliyle yalayıp tekrar sokuyordu amına…
Zamanı gelmişti. Yanlarına yaklaştım. Adam git başımızdan der gibi baktı. Annem ingilizce,
- “O benim oğlum…” dedi. Adamın surat ifadesi birden değişti. İri yarı zenciye,
- “Annemi sikmek ister misin?“  diye sordum.
- “İsterim” dedi. Bir otele gitmeyi teklif ettik. Zenci ise önce ıslak parmaklarına dilini değdirdi,
- “Annenin pusy çok tatlı… Ama oteli boş ver, bana gidelim. Arkadaşlarım var, ama çıkartırım onları, rahat rahat sikişiriz.”
Ne kadar süre konuştuk bilmiyorum. Adam nedense çekinmişti. Bilmediği bir yere gitmek istemiyor, hatta korkuyordu. Sanırım kaçak mülteci gibi bir çekincesi vardı. Am sikmekten bile alıkoyuyordu onu… Razı edemeyeceğimizi anlayınca,
- “Fuck… Başka amcık yok?” diyerek kalkıp gitti.
Annem başka bir zenciyle daha yakınlaştı ama ardından hemen uzaklaştı.
- “Ne oldu anne?” diye sordum.
- “Pöff… Adam ter kokuyordu…” dedi.
Bu arada diğer zenci, arkadaşlarına bizi gösterip bir şeyler anlatıyordu. Üç dört zencinin bakışları üzerimizde toplanınca tedirgin olduk. Ortam tehlikeli bir hale bürünmüştü. Bu zencilerin içinde çeşit çeşit karanlık tipli adam vardı. Uyuşturucu satan, kadın satan, esrarkeş, eroinman…
Porno filmlerdeki kadınları bağırta bağırta siken sırım gibi kaslı, düzgün vücutlu, tenleri ışıl ışıl yanan harika zencilere hiç benzemiyorlardı. Bu uğursuz tiplerden birine çatmaktan ve başımızın belaya girmesinden korktuk, oradan hızla çıktık.
Niyeti bozarlarsa ben bile kurtaramazdım annemi… Aralarına alırlar, sabaha kadar sikerlerdi. O koca sikleriyle parça parça yaparlardı kadını… Dışarıya çıktığımda kazasız belasız kurtulduğumuza baya sevindim doğrusu…
Taksiye atlayıp başka bir semtte canlı dinleti müziği yapan, kırmızı loş ışıklı bir bara girdik. Burası daha çok sohbet etmek isteyenlerin seçtiği bir bardı. İçeri birlikte girdik ama ben bara annem tek başına bir masaya oturdu.
İçeride genelde çiftler vardı. Birkaç tane bayan bir iki de adam… Tabi ki yabancı ve zenci hiç yoktu.
Annemin karşısına sarışın, uzun boylu bir adam oturdu. Annem bara benim yanıma doğru yürüdü. Boyu kısa olduğundan hafifçe yükselip barmene seslendi. Kalçaları dışa doğru çıkmış, eteği havalanmış neredeyse kalçalarının hizasına gelmişti. Eğildiği için memeleri olduğu gibi görünüyordu.
Barmen geldi içkiyi doldurdu. Annemin memelerini süzdükten sonra arkasından götüne doğru baktı. Annem masaya döndükten sonra kendine bakan adama doğru bacaklarını araladı.
Adam annemin amına yapışmış külodunu olduğu gibi görüyordu. Fakat gereksiz bir çekingenlikle anneme yaklaşamıyordu. Nihayet annem bir sigara yakınca cesaretini topladı, ona doğru eğilip sigarasını yaktı. Bir süre konuştular. Annem bir ara beni işaret etti. Adam biraz ürkek tavırlarla benim yanıma yaklaştı
- “Affedersin… Şuradaki bayanla konuştum, bu geceyi onunla geçirebilmek için sizinle konuşmam gerektiğini söyledi.”
Adama “Nasıl iyi sikebilir misin? “ diye sormayı düşünürken şok olacağım bir cümle sarf etti.
- “Saati ne kadar?“
Adam annemi orospu, beni de pezevengi sanmıştı. Bozuntuya vermedim
- “Yaparız sana bir şeyler… Standart fiyat yüz dolar…”
- “Saati mi?”
- “Geceliği… Artı olarak otel masrafı…”
- “Ben lüks otelde kalıyorum zaten… Sorun değil. Peki nasıl muameleli mi?  İyi midir yatakta?”
- “İstediğin gibi kullan önden, ağzından, arkadan bin… Baksana ufak tefek hatun… Evir çevir geçir…”
- ”Tamam uygundur…” Adamın fiyatı çok ucuz bulduğunu sezmiştim.
- “Yalnız fiyatın bu kadar uygun olmasının şartı var…”
- “Nedir?”
- “İşi yaparken ben de odada olacağım. Prensip meselesi, güvenlik yüzünden…”
Adam şöyle bir süzdü beni… Bir süre düşünüp peki dedi. Dışarı çıkıp taksi çağırmasını istedim. Annem koluma girdi, beraber dışarıya çıkarken merakla fısıldadı
- “Ne konuştunuz herifle bu kadar?”
- “Seni o adama bu geceliğine sattım. Kaldığı otele gidiyoruz. Bu gece yüz dolarlık sikişeceksin bu herifle…”
- “Offf… Manyak oğlan… Pezevenk seni… Anneciğini yüz dolara sattın demek ha? Şimdiden amım sulandı biliyor musun?”
Oldukça lüks olan otele gidip adamın odasına çıktık. Ben, annem ve adam vardık. Çift kişilik yatağın yanına bir sandalye çekip oturdum. Annem yatağa oturdu. Adam bana dönüp
- “Burada mı oturacaksın gerçekten? Ben kadını sikerken sen oturup bakacak mısın?”
- ”Evet. Unutma peşin peşin kabul ettin bunu… Ha unutmadan, ücreti de peşin alayım.”
Özellikle söylemiştim bunu… Adam parayı cüzdanından iki tane ellilik dolar çıkarıp bana uzattı. Ben uzattığı peşin sikiş parasını cebime bakmadan koyarken, annemin gözlerinin içine bakıyordum. Gülümsedi bana…
O yanımızdayken “kadını sikmekten” bahsediyordu herif… Hoşuna gitmişti kaltağın… Hem yabancı bir erkekle, bir orospu gibi para karşılığında sevişecek, zevk alacaktı, hem de bunu oğlunun önünde yapacaktı. Katmerli…
Annem adamın elinden tuttu, memelerini okşatmaya başladı. Diğer yandan eteğinin altından külodunu çıkarıp adama koklattı. Am kokusunu burun deliklerine çeken ve baştan çıkan adam gerildi.
Annem adamı yatağa yatırıp telaş ve heyecanla pantolonunu ve külodunu çıkardı. Adam yarım sertleşmişti. Bu haliyle bile siki hayvan siki gibiydi. Annem o hayvan siki ağzına aldı. Yukarı aşağı emerken diğer yandan adamın taşaklarını okşuyor, sıkıyordu.
Bir süre sonra adamın devasa yarağı annemin küçük ağzına sığmayacak hale geldi. Annem yarağı ısırmaya başladı. Kafasını emiyor gövdesinde dilini gezdiriyordu.
Ben ise hemen diplerindeki sandalyeye oturmuş, adamın annemi sikişini izliyor, pantolonumun üstünden sikimi okşayıp sıkıyordum. Annem adamın taşaklarını emmeye başladı. Sarı tüylü taşakların kıllarını emiyor çekiştiriyordu. Bir ara adam annemin ağzına neredeyse tamamen soktu. Annem
-Aarggghhh…” diye inledi. Ağzından çıkardı adam sikini… “Ooohh boğazıma dayandı valla…”
Adamla annem çırılçıplak kalmışlar, çılgın gibi sevişiyorlardı. Annemin bacaklarını aralayıp yarağını tek hamlede sırılsıklam olmuş amcığına köküne kadar yerleştirdi. Annem çığlığı bastı.
- “Oohhh… Harika…”
Ben de fermuarımı indirmiş, çıkardığım sikimi okşamaya başlamıştım. Adamın damarlı, uzun ve kalın yarağı annemin amında bir görünüyor, sonra da yarığın içinde kayboluyordu. Adamın sadece hızlı ve keskin soluğu duyuluyordu.
Annem ise sürekli inliyor, bağırıyor, adamı istediği gibi yönlendiriyordu altında…
– “Oohh… Mımm…”
– “Evetttt… Geçirr… İşte böyle ohhh evevvtt ııııhhh ıhhhhhhh ahhh daha hızlı…”
– “Sağa kay biraz… Aahhh canım yanıyor… Evet, şimdi iyi… Hadi geçir…”
– “Oohhh… Uuhhh… Hayvannn… Ohhh… Erkeğim benim… Hayvan gibisin… Sik beniii… Ohhh… Oofff…”
Küçük diri kalçaları yarağın üzerinde yukarı aşağı inip kalkıyor, ara sıra sağa sola çeviriyordu. Sonunda,
- “Geliyorum… Geliyorummm…” diye inledi annem… Sarsılarak boşalmaya başladı. Adamda bir hareket yoktu, anamı hayvan gibi sikmeye devam ediyordu. Annem
- “Durma sakın… Durma… Devam… Sik beni…” diye inledi orgazm yorgunluğunda…
Adam annemin am sularına bulanmış yarağını amından çıkarıp ağzına verdi. Annem şimdi tekrar yalıyordu. Evet zenciye niyet etmiştik ama bu adam çok daha iyiydi.
Annem yarağı kavradığı gibi memelerinin arasına sıkıştırdı. Şimdi göğüslerinin arasında gidip geliyordu. İri yarak annemin yuvarlak memelerini sıkıştırdıkça dışarı taşıyor, sağa sola çarpıyordu. Adam annemi yan çevirip iki bacak arasına girdi. O pozisyonda yerleştirdi. Annem
- “Ooooohhhhh…” diye zevkle inledi. Herif geçirdikçe lap lap diye diye ses çıkıyor, annemin başta kalçaları tüm vücudu titriyordu. Annemin her yanı uyuşmuş gözleri kapanmıştı. Adam saydırmaya başladı. Annem bağırdı
- “Oohhh… Geçir erkeğimm…”
Adam bu kez annemi domalttı, saat gibi atan göt deliğine kafasını dayadı. Annem inledi,
- “Hayır… Senin sikin çok iri… Çok büyük… Alamam”. Adam
- “Orospulukta alamam var mı fahişe?” diye inledi adam… Başını bana çevirdi,
- “Öyle değil mi? Parasını verdim, istediğim gibi sikmek hakkım… Söylesene sen de… Pazarlık yaparken her şey dahil demedin mi?”
- “Doğru söylüyorsun…” dedim çok bilirmiş gibi… “Parasını peşin aldık. İster amına koyarsın, ister götünden sikersin. Hadi yavrum, sesini kes de işini yap. Adam zevkini alsın işte…”
- "Yüz dolara götümü siktirmem ben…” dedi annem de… Kaşarlanmış bir orospudan farkı yoktu. “Hiç olmazsa elli dolar daha ver, canımı yakacaksın, biliyorum.”
- “Tamam ulan amına koduğumun… Sen beni memnun et, yüz dolar veririm sana… Yeter ki bırak şu götünden sikeyim seni… Oh, daracık göt deliğine koymadan bırakmam seni ulan…”
- “Madem öyle, peki… Sik o zaman… Götümü de sik…”
Adam bunun üzerine tekrar götünün deliğine dayandı annemin… Bol tükürükle ıslattığı koca yarağını bir anda köküne kadar geçirdi.
-”Ahhhh…”
Ben kasılmış ve kendimden geçmiş bir halde annemin düzülüşünü izliyordum. Adam annemi kelimenin tam anlamıyla sikiyordu. Annemin ilk baştaki acı çığlıkları zevk feryatlarına dönmüştü.
Annem domalmaktan yorulmuş olacak ki adamın yarağı götünden çıkmadan yüz üstü uzandı. Adam yine hızlandı. Tam bir azgın boğa gibiydi.
Yatağa sırt üstü uzandı, annemin sırtını kendine doğru çevirdi. Annemin arkası adamın yüzüne dönüktü, o vaziyette sikinin üzerine oturdu. Adamın siki annemin amına tersten girmişti. Adam bir yandan annemin kalçalarını tokatlıyor diğer yandan annemin göt deliğini parmaklıyordu.
Annem çığlık atarak bir kez daha geldi. Adamın da dayanacak takati kalmamıştı. Sikini çekti, hızla kalkıp annemin önüne geçti, suratına boşaldı. Tazyikli bir şekilde spermlerini fışkırtıyordu.
Ben de dayanamayıp annemin suratına attırmaya başladım. Annemin yüzü döl içinde kalmıştı. Gülmeye başladı dilini dudaklarında şöyle bir gezdirip yalayabildiği kadar döl yuttu.
- “Manyaksınız lan siz…” dedi adam gülerek… Kalktı, çırılçıplak, yeni boşalıp pörsümüş sikini sallaya sallaya cüzdanını aldı, bir yüz dolar daha çıkarıp bana verdi.
- “Al bakalım… Ama güzel karıymış seninki… Güzel sikişti, iliğimi kuruttu. Bir şey soracağım… Doğru söyle bana… Siz aslında profesyonel değilsiniz değil mi?”
Bir elimdeki yüz dolara baktım, bir adama… Sonra da yatakta çırılçıplak, yorgun argın yatan kadına… Sevgiyle gülümsedim ona,
- “İyi bildin. Değiliz…” dedim. “Ne ben pezevengim, ne bu kadın orospu… Bizim için fantaziydi bu… Zevk için yapıyoruz. Belki de son kez…”
- “Neyin oluyor peki?” dedi adam merakla… “Eşin olamaz, yaş farkınız var.”
Yataktan kalkmış, külodunu elbiselerini giymekte olan annem dondu, bana baktı. Bir an bakıştık. Merakla vereceğim yanıtı bekliyordu. Gülümsedim,
- “Annem o benim…” dedim.
- “Hassiktiirr…” dedi gözleri faltaşı gibi açılan adam… “Gerçekten mi?” Bu kez annem söze karıştı,
- “Evet… O benim oğlum…”
- “İnanılır gibi değil. Bir yaşıma daha girdim.”
Adamın hayret dolu bakışları altında konuşmadan giyindik annemle… Odayı ve oteli terk ettik. Sabahın alacakaranlığında bir taksiyi durdurup kendimizi eve attık. Taksiciye sikişten kazandığımız dolarlardan bir ellilik uzatıp
- “Üstü kalsın…” dediğimde adamın gözleri parladı.
Annemin ilk ve son kez yabancı bir erkekle sikiştiği o gün, ilerideki sevişmelerimizde bize derin bir fantezi dünyasının kapılarını açmıştı.
 

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa